• Afb005.jpg
  • IMG_55354686.jpg
  • IMG_55364687.jpg
  • IMG_55424693.jpg

Welkom op de website van

Watersportvereniging De Nieuwe Haven Schiedam

Inkedvvw toervaart logo LIvanaf 1 januari 2020 zijn wij lid van VVW toervaren.

Op deze pagina vindt u alles wat u wilt en moet weten over onze prachtige jachthaven gelegen in het hart van de rijnmond en bereikbaar via de rustige schie of vanaf de waterweg.

Ook vindt u onder andere club/lid informatie, wie is ons bestuur, waar vind u WSV De Nieuwe Haven, historie van onze vereniging maar ook informatie over de historische stad Schiedam.

Voor onze eigen leden is er de mogelijkheid in te loggen en daarmee krijgt u toegang tot extra pagina's zoals reglementen.

Om een inlogcode aan te vragen registreert u zich  d.m.v. het login menu links onder in deze pagina.

Na registratie krijgt u van mij een mail terug, mits u op de ledenlijst staat, staat u daar niet op dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor passanten hebben wij altijd boxen beschikbaar, tevens zijn er ook nog lege boxen voor vaste plekken beschikbaar.

I.v.m. het corona pandemie is de kantine gesloten, zie verdere update hieronder.

30-04-2020

Beste leden,

Eindelijk beter nieuws

De regio Rotterdam-rijnmond heeft vandaag middels bijgaande brief van de burgemeester van Schiedam laten weten dat er weer toegang is tot de jachthaven let wel

Van 07.00 tot 22.00 uur

Het is dan toegestaan uw boot weer te bevoorraden, schoon te maken en onderhoud te plegen waaronder ook schilderen en schuren valt. U mag hierbij niet het oppervlaktewater verontreinigen. Zoals U weet of in ieder geval hoort te weten is na 15 april alleen nat schuren toegestaan. Ook  een goede stofafzuiging op een schuurmachine komt mijns inziens overeen met nat schuren, bij klachten over stof van buren, omwonenden en havenmeester dient U dat te staken.

Verder maak ik U op de volgende dwingende coronaregels attent.:

Loopt U over de steigers, tussen de autos en over de kant, stap opzij indien U iemand tegemoet komt, ook op de  steiger even de vingerpier op en let op dat er niet iemand op de boot staat waar U dat bij doet.

Ga niet bij elkaar aan boord koffie, bier of wat dan ook binnen de 1,5 mtr drinken en zeker niet met degenen die niet tot uw gezin behoren.

De toiletten en douches blijven gesloten en wees aub zo verstandig om uw vuilwatertank te gebruiken en deze bij de passantensteiger te legen zodra dat nodig is. Het  klinkt misschien wat flauw en zeurderig maar bedenk dat er op ons gelet wordt.

U mag voorlopig niet op de boot overnachten in deze regio en gaat U varen doe het dan alleen met uw eigen gezin en ga niet naast elkaar liggen maar hou afstand breng niet U zelf of de ander onnodig naar het ziekenhuis.

Oh ja even wat persoonlijks,

Hanneke en ik hebben een geweldige cruise gehad, we hebben 4 plaatsen in Australie gezien, 2 in Indonesie en daarna 30 dagen gevaren van Indonesie  naar Londen zonder coronagevallen aan boord, misschien heeft u op internet filmpjes langs zien komen van die cruise waar nog gefeest werd, dat waren wij. Alleen hebben we 30 dagen alleen maar water  gezien en de zandbak naast het suez-kanaal. Daarna met 4 bussen door de kanaaltunnel terug naar Rotterdam en Amsterdam.

Allen alvast een fijne zomer gewenst voor zover mogelijk met alle beperkingen.

Ton Teunisse